Samsung J7 2018

Detajet e produktit


Samsung J7 2018 , Nje prodhim i vitit 2018 Pajisur me teknologjine GSM /HSPA /LTE, Me touch dhe madhesi ekrani 5.5 inches, Rezolucioni: 720 x 1280 pixels , Me sistem Android, CPU: Quad-core , kapaciteti i memories: microSD, up to 256 GB; Me kamera: LED flash dhe video: 1080p@30fps, Me bluetooth dhe sistem GPS Cilesi e larte e audios dhe videos

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet