Organizues Hapsire Per Makine

Detajet e produktit


Organizues hapsire te cilen mund ta vendosni ne pjesen e pasme te sendiljes se makines tuaj per kursimin e hapsires Me 3 xhepa rrjete dhe shume te tjere per te mbjatur gjithcka qe mund tju nevojitet si stilolapsa, libra, shishet e ujit apo lengjeve, telefonin dhe cdo gje tjeter Pershtatet per madhesine e cdo sendilje te makinave me rripa qe rregullohen Madhesia: 39 x 60 cm

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet