Universal Audio Player

Detajet e produktit


Universal Audio Player per Makine Mund te degjoni muziken tuaj te preferuar gjate udhetimeve tuaja Me fuqi dhe cilesi te larte te zerit Ajo vjen me hyrje USB dhe SD, ju lejon të lidhni MP4, MP5, telefonat celularë dhe pajisje të tjera elektronike. Fuqia (W): fuqia 4 x 45 W, Me FM Radio dhe lidhet me bluetooth Me Prekje dixhitale dhe telekomande per kontroll Madhësia: 22 x 18 x 15 cm

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet