Toster grill sinbo ssm-2539

Detajet e produktit


TOSTER & GRILL SINBO Modeli: SSM-2539, TO11344 Me kapacitet per 6 sanduice Siperfaqja e gatimit: Ribbed Me pllake qe nuk ngjit dhe funksion te grilles per pjekjen e mishit apo perimeve Permban tabaka per mbledhjen e yndyres Pllakat mund te hiqen lehtesisht Me hapje deri ne 180 grade Fuqia 2000 W

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.