Peshore sinbo sbs-4443

Detajet e produktit


PESHORE SINBO SBS-4443, PS11352 Me kapacitet 180 kg me saktesi 100 gram Platforme prej xhami Ekran i madh LCD Me indikator qe tregon per bateri te ulet dhe nivelin e mbingarkeses Funksionon me bateri: 1XCR2032 Permasat: 33 cm

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.