Tenxhere me avull bomann

Detajet e produktit


Tenxhere Me Avull Bomann Modeli: DG 1218, ZJ0002 për gatim të shëndetshëm të ushqimit duke ruajtur vitaminat Permban 3 ene per gatime me avull, kapakun dhe 1 tas per oriz Kohëmatës 60-minutësh Rezervuari gjysmë transparent i ujit per kapacitet 1.6 Liter dhe me tregues per nivelin e ujit Mbrojtja nga mbinxehja Lehtë për t'u pastruar Furnizimi me energji: 230 V, 50 Hz, Fuqia 750 W max.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.