Friteze Per Skuqje Bomann FFR 1290 CB

Detajet e produktit


Friteze Per Skuqje Bomann Modeli FFR 1290 CB, FT013 Ideale per skujqjen e ushqimeve Me kapacitet 1 liter dhe material jongjites Me kosh rrjete te thelle me doreze te levizshme Me termostat te rregullueshem dhe mbrojtje nga mbinxehja Me ekran LED qe tregon per temeraturen Filtër i ndryshueshëm i erërave dhe tymi vjen me 6 pirunj per lehtesi perdorimi Fuqia 840 W Furnizimi me energji: 230 V, 50 Hz

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet