TOSTER SINBO SSM-2513

Detajet e produktit


TOSTER SINBO Modeli SSM-2513 Ideale per te pergatitur sanduice te shijshem Fale dizanjit te saj praktik dhe te lehte mund te perdoret ne cdo kohe te dites Me siperfaqe gatimi qe nuk ngjit Madhesia: 2 sanduice Doreze ergonomike rezistente ndaj nxehtesise Me termostat dhe indikator drite Fuqia 750 W

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet