KAFE FILTER SINBO

Detajet e produktit


KAFE FILTER SINBO Modeli SCM-2940 Ideale per pergatitjen e kafes se mengjesit apo ne cdo kohe Me kapaciteti te depozites 1.5 litra, Materiali Plastike Me rezistence te fshehur dhe funksion anti - rrjedhje Me kapacitet deri ne 5 filxhane kafeje Fuqia 10000 W

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet