Termus makine

Detajet e produktit


Termus portativ makine dhe jo vetem me kapacitet 7.5 l Per ushqime apo pije te ngrohta ose te ftohta Me hapesire lart per mbajtjen e 3 kanaceve Fuqia: 30 W 12 volt ose 220 volt Ne paketim perfshihet kabulli per makine dhe mbajtese portative

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet