Hekur vertikal

Detajet e produktit

Fuqia 1200 W


Hekur per hekurosje vertikale Kaq i shpejte dhe praktik Kompakt dhe ze shume pak hapesire Mjaft i pershtatshem per udhetime ose per butik Kapaciteti i dep. se ujit : 250 ml Avull i fuqishem Nxehet per 45 sekonda Gjatesia e kabulli 2 metra Furca e perfshire ne paketim Power: 1200W Voltage: 220-240V

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet