Organizues Bagazhi

Detajet e produktit


Organizues Bagazhi Mbaje bagazhin të pastër dhe të rregullt. Universale, përshtatet me të gjitha modelet e automjeteve. Materiali është lëkurë mikrofibër, i papërshkueshëm nga uji dhe lahet kollaj. Kuti e palosshme, për kursim maksimal hapësire. Paloset dhe ze shume pak hapesire Madhesia 33.00 x 30.00 x 28.00 cm

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet