TV Box MXQ PRO

Detajet e produktit


Shnderroni televizorin tuaj ne nje smart Android TV. Kjo pajisje ju mundeson te shikoni gjithcka doni dhe te lundron ne internet , tamam si ne smarthonin tuaj.Shikoni online videot tuaja te preferuara me rezolucion deri ne 4K. Memorie e brendshme 8 Gb qe mund te shkarkoni vidiot tuaja te preferuara dhe ti shijoni ato ne cdo kohe. Hapesire per karte memorie deri 32 GB. Me telekomande te perfshire.

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet