Oximeter, matës i oksigjenit në gjak

Detajet e produktit


Saktesisht mat nivelin e oksigjenit dhe nivelin e pulsit. E gjitha vetem me nje prekje te gishtit Rezultate ne kohe reale Me ekran LED Kompakt dhe me peshe shume te lehte Tregues kur bateria eshte e ulet Fiket automatikisht 30+ ore me nje set baterish Kerkon 2 bateri AA

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.