Anal Plug Los Analos Blue

Detajet e produktit

Anal plug në ngjyrë blu të lehtë, në formë të valëzuar dhe me bazament me ngjitje me vakum për një kontroll maksimal. Thjesht vendoseni atë në një sipërfaqe solide dhe uluni mbi të. Gjatësia totale: 13 cm. Thellësia e penetrimit: 10 cm, diametër 2,3-3 cm.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.