Anal Plug Liquorice Dip Set

Detajet e produktit

Trio ideale anale për fillestarë dhe profesionistë. Filloni me mini-plug e cila depërton me butësi në anus. Më pas shtojeni kënaqësinë tuaj anale me medium-plug dhe e fundit por jo për nga rëndësia është Maxi Plug! Të treja janë bërë nga material xhelatin i zi, i rrëshqitshëm dhe mjaft fleksibël. Çdo plug është me bazament të sigurtë me thithje me vakum.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.