Anal Plug Vibe Anal Drops Grey

Detajet e produktit

Anal plug me vibrim në ngjyrë gri, me majë të rrumbullakët dhe me flatra mbajtëse ne pjesën fundore. Bateria e përfshirë. Gjatësia rreth 12 cm, thellësia e depërtimit 8 cm, diametri 1-3 cm.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.