Anal Plug The Assifier

Detajet e produktit

Anal plug mjaft fleksibël, në ngjyrë blu transparente dhe me fugurë fluture të stampuar. Me bazament me ngjitje me vakum. Gjatësia totale: 7 cm, thellësia e penetrimit rreth 6 cm, diametri Ø 0,5-2,5 cm.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.