"Latex Panties with 2 Dildos "

Detajet e produktit

Mbathje te thjeshta latex ne nje dildo te forte me pamje natyrale ne pjesen e perparme. Permasat e dildos: 16 cm. diam. 4 cm dhe nje dildo te brendshem 12 cm, diam. 3.5 cm oer kenaqesi anale.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.