Pompe Uji me Karikim

Detajet e produktit

Pompe me karikim per nxjerrjen e ujit, Dizenjuar per tu vendosur tek shishja e ujit thjesht duke e fiksuar si tapa, Me pas mjafton vetem te shtypni butonin e siperm dhe nepermjet fuqise thithese mund te nxirrni ujin ne cdo kohe qe deshironi, Kaq praktike dhe e domosdoshme ne perdorim, Karikohet me ane te fishes USB per 3-4 ore, Pershtatet pothuajse me te gjitha madhesite e shisheve, kapaciteti i baterise: 1800 mAh.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.