Paisje per Tonifikimin e Muskujve

Detajet e produktit

Paisja e duhur per ju qe enderroni nje bark te sheshte, stimulues qe sherben per tonifikimin e muskujve ne pjesen e barkut, Funksionon me ane te nje teknologjie qe përdor sinjale elektrike për të stimuluar dhe ushtruar drejtpërdrejt muskujt. E bërë me materiale të kualitetit të lartë poliuretani (PU) dhe elektroda qe percojne sinjalet elektrike tek muskujt nepermjet vibrimit ose pulseve elektromagnetike. Kjo pajisje fizike stërvitore ju jep mundesine te fitoni muskujt e forte qe gjithnje i keni deshiruar duke djegur yndyren pa u lodhur, Ofron 6 opsione me funksione te ndryshme, Funksion me bateri AAA. Ideal per perdorim si nga meshkujt ashte edhe nga femrat.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.