Organizues Per Thika Kuzhine

Detajet e produktit

Organizuesi perfekt per thikat e kuzhines, me nje dizanj modern dhe praktik me 2 shtresa, Shtresa e siperme e pershtatshme per thikat e vogla, ndersa e poshtmja per thikat e medha, me 9 hapsira, kursen hapsiren tuaj ne raftin e eneve te kuzhines, material PP, I duhuri per cdo shtepi, Dimensione rreth: 39.7 * 14.5 * 7.5 cm.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.