Doreza Kopeshti

Detajet e produktit

Doreza praktike te cilat do ju ndihmojne per punen ne kopeshtin tuaj, me 4 kthetra plastike ABS për gemim dhe mbjelljen e luleve apo bimeve te ndryshme, ndertuar nga materiale cilesore me rezistence te larte, te buta mbrojne ne menyre perfekte duart tuaja! Lahen lehte, te pershtatshme per kedo!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.