Mbajtese Erezash

Detajet e produktit

Mbajtese erezash, seti i pershtashem per cdo kuzhine, permban 12 mbajtese per 12 lloje te ndryshme erezash te vendosura ne 2 kate, me bazen e rrotullueshme per lehtesine tuaj gjate servirjes, Ndertuar nga materiale cilesore, Dizanj elegant cdo i shtoje bukuri kuzhines dhe tavolines suaj!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.