Ambazhur Hene

Detajet e produktit

Nje ambazhur kaq i bukur per te ndricuar dhe zbukuruar dhomat e vogelushve tuaj, Ne forme hene me kafshe te ndryshme si: arush, panda dhe Hello Kitty, nivele te ndryshme ndricimi, mjafton vetem ta prekni dhe ambazhuri ndizet, qe t'ju siguroni atyre nje gjume te qete, Vjen se bashku me fishen USB ne paketim.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.