8700253 Servis tavoline 41PZ F/430/16021 - WINTERLING

Detajet e produktit

Servis tavoline porcelani Bavarez. Seti eshte i perbere nga 12 pjata te medha, 12 pjata gjelle, 12 pjata frute, supjere tasin e sallates dhe 3 pjata antipaste. Dizenjo e ketij modeli eshte unik.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.