Shtypes Hudhrash

Detajet e produktit

Shtypes hudhrash, një paisje e dobishme kuzhine që do ju mundesoje shtypjen e hudhres shpejt dhe pa mundim, Bërë prej çeliku inox me cilësi të lartë. Doreza ergonomike per lehtesi ne perdorim. Lehtë për tu pastruar edhe ne pjatalarëse!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.