Mbajtese Detergjenti

Detajet e produktit

Mbajtese Detergjenti te lengshem, I përshtatshëm për nxjerrjen ne menyre automatike te sapunit te lengshem apo shampo, Me sensor infra qe nxjerrin detergjentin sapo afroni doren, Ideal per te parandaluar përdorimin e panevojshëm dhe për të ofruar higjiena në vende publike siç janë vendet e punës, palestra, restorantet, kafenetë; Dizanj elegant qe përshtatet lehte dekorimit tuaj. Funksionon me bateri.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.