Qese me Vakum

Detajet e produktit

Qese me vakum, Ideale per udhetimet tuaja qe te paketoni rrobat dhe zini shume pak hapesire apo deshironi te sistemoni dollapin tuaj, Me dimensione 60 * 80 cm. Mund te thithni ajrin me fshese korenti, Zvogelon hapesiren deri 75 %.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.