Glob Me Drita

Detajet e produktit

Nje glob kaq i bukur dhe i vecante, Me 48 rruaza me shkëlqim të lartë RGB LED, Material qelqi i cilesise se larte, ndricim me shumellojshmeri ngjyrash qe krijojne nje efekt mahnites, rrotullohet ne menyre automatike, Dizanj unik qe do i jap nje pamje ndryshe ambientit tuaj, Dimensione: 12.6 x 12 cm.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.