Pastrues Xhamash Magnetik

Detajet e produktit

Pastrues xhamash magnetik, eshte ajo qe ju duhet per pastrimin e xhamave ne menyre efektive, shpejt dhe pa mundim, me 2 ane magnetike te cilat shkeputen per tu vendosur njera ne xhamin e brendshem dhe tjetra ne xhamin e jashtem, ne kete menyre ju do te lani dhe thani të dy anët e dritareve në të njëjtën kohë, rezultate vetem me nje prekje te vetme, rrotullim fleksibel, nuk keni perse rrezikoni duke qendruar ne dritare, Pambuku magnetik dhe pastrues është i qëndrueshëm dhe rezistent ndaj konsumit, Ideale per perdorim ne xhamat e dritareve, automjeteve, kabinat e dushit apo cdo siperfaqe xhami. E pershtatshme per aplikim ne xhamat me trashesi: 3-8 mm.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.