Drite Per Tualet

Detajet e produktit

Dritë nate për tualetin tuaj, Rrotullohet në 8 ngjyra të ndryshme ose mund të zgjidhni vetëm një ngjyrë për të ndricuar, Mjafton vetem ta vendosni ne pjesen anesore te tualetit, eshte i pajisur me sensore qe ndjen levizjet dhe e ben ate te ndizet duke ju ruajtur ne kete emnyre nga aksidentet e ndryshme si perplasjet, Nuk keni pse ndizni dritat qe ju verbojne kur zgjoheni gjate nates, Rezistente ndaj ujit, I pershtatshem per te gjitha tualetet, Funksionon me bateri!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.