Set Peceta Kuzhine

Detajet e produktit

Set me 2 peceta kuzhine Kodi: VP0726, bere nga materiale 100% pambuku, ato janë krejtësisht absorbuese dhe ideale për të fshirë enët ne kuzhine, Pëlhurë e qëndrueshme dhe e trashë për thithjen e shkëlqyeshme. Dizanj i bukur, Dimensione: 50 x 70 cm.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.