Projektor Dritash Per Krishtlindje

Detajet e produktit

Projektor me drita per te zbukuruar dhe dhene gjalleri ambienteve tuaja gjate festave, Pajisur me drita LED ju ofron nje pamje kaq të bukur me pika ne ngjyre jeshile dhe te kuqe, Ideal per ambiente te brendshme apo te jashtme pasi mund ta kontrolloni direkt edhe me telekomande, Rezistent edhe ndaj kushteve te motit: shiu apo bora, Kabllo: 5 m.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.