Pastrues Per Qimet e Kafsheve

Detajet e produktit

Pastrues per qimet e kafsheve, Eshte paisja e duhur per ju qe mbani kafshe ne shtepi, Largon te gjitha qimet nga rrobat tuaja, tapet, mobiljet e ndryshme apo lodra, Mjafton thjesht ta kaloni furcen aty ku doni te pastroni, Me baze vetepastruese qe largon qimet e mbeldhura nga furca me nje levizje, Ne paketim vjen me 2 furca: njeren posacerisht per rroba dhe tjetra per mobiljet apo paisjet e tjera, Qe shtepia juaj te jete gjithmone e paster!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.