Hapese Shishe Vere Elektrike

Detajet e produktit

Hapese shishe vere elektrike, ju lejon të hapni shishen tuaj të verës në mënyrën më të shpejtë, me butona funksionimi të lehtë për të shtyrë dhe tërheq tapën, Praktike dhe e lehte ne perdorim.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.