Ambazhur Me Yje

Detajet e produktit

Nje ambazhur kaq i bukur dhe i vecante per dekorin e ambienteve tuaja e sidomos dhomave te femijeve, Krijon efekte kaq te bukura ne erresire me imazhin e henes dhe yjeve cilat pasqyrohen ne mur, Rrotullohet me qellim qe te krijoje nje pamje sa me reale, Me kapak mbulues i cili hiqet dhe vendoset lehtesisht duke u kthyer keshtu ne nje llambe ndricuese te cilen mund ta perdorni per te sjelle drite aty ku mungon apo ta merrni me vete edhe ne kamping, Me butona per te ndryshuar ngjyrat dhe kohemates, Sillni galaksine dhe drite ne ambinetet tuaja!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.