Set Tualeti Me 6 Aksesore

Detajet e produktit

Nje set kaq praktik dhe i kompletuar per tualetin tuaj, Me 6 aksesore te ndryshem: Kosh i madh me kapak per rroba, kosh i hapur per rroba, kosh per mbajtjen e detergjenteve, kosh mbeturinash, kosh me doreze dhe furce pastruese. Material plastike, Dizanj i bukur me thurje qe do i shtoje bukuri ambintit tuaj!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.