Varese Rrobash

Detajet e produktit

Varese rrobash kaq e vecante, Dizenjuar per mbajtjen e 8 pale rrobave, Me perdorim multifunksional: si varese per ti thare ato, per ti mbajtur te sistemuara ne dollapin e rrobave apo per ta marre me vete ne udhetimet tuaja fale dizanjit dhe kraheve qe palosen lehtesisht, Me rrotullim 360 grade qe do ju ndihmoje ti ktheni nga ana qe deshironi gjate procesit te tharjes, Praktike dhe kaq e domosdoshme ne perdorim.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.