Mbajtese Thikash Magnetike

Detajet e produktit

Mbajtese thikash magnetike, I domosdoshem per te organizuar hapsiren ne kuzhinen tuaj, Mund ta montoni lehtesisht ne mur dhe te mbani ne te thikat apo te gjithe aksesoret e tjere prej celiku, Ato nuk do rreshqasin fale diznjit magnetik, Teper i qendrueshem, i sigurt dhe praktik ne perdorim.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.