Leter Muri

Detajet e produktit

Dekoroni siperfaqet e ambinetit tuaj duke e kthyer ate ne modern, Leter 3 dimensionale muri me dizanj kaq te bukur tullash, Mund ta ngjisni lehtesisht ne mur duke i dhene ambinetit tuaj nje pamje krejtesisht te re dhe te bukur, Trashesia: 10 mm, Dimensionet e nje letre: 77 * 70 cm.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.