Carcaf Me Kellef Jasteku

Detajet e produktit

Carcaf Me Kellef Jasteku Oyna Kodi: VP0273, Nje set i persosur per shtratin tuaj, Bere nga materiale cilesore, Me zinxhire per te vendosur jastekun dhe jorganin lehtesisht, Dizanj i bukur per nje pamje moderne te dhomes suaj, lahen ne 40 grade, Dimensione: 140 x 200 cm dhe 50 x 70 cm.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.