Freskues Ajri

Detajet e produktit

Freskues Ajri, Eshtë një zgjidhje efektive dhe ekonomike kundër aromave të pakendshme, Përmirëson cilësinë e ajrit në shtëpi apo kudo tjeter shpejtë dhe thjeshtë, Mjafton te hidhni aromen tuaj te preferuar dhe ajo do te shperndahet ne te gjithe ambientin, Mbluon siperfaqet 120 m³ , kapacitet: 320 ml, me timer: 7.5, 15, 30 minuta, paisur me drita gjate nates, Funksionon me bateri.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.