Qese Per Ngrirje

Detajet e produktit

Qese per te ruajtur ushqimet tuaja dhe vendosur ne frigorifer ne menyre qe ato te qendrojne te fresketa dhe te mos humbasin vitaminat e tyre, Me kapacitet: 4 liter, Ne paketim vijne 20 cope secila me dimensione: 30 x 40 cm.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.