Tabaka Per Qerasje

Detajet e produktit

Tabaka per qerasje, Ne forme drejtkendore pasiur me doreza perkatese, Me nje dizanj me punim unik kaq te vecante qendisur me dore, Ideale per qerasje plot elegance dhe finese, Dimensione : 40 x 26 cm!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.