Set Forma Per Akullore

Detajet e produktit

Set me 6 forma per akullore, Ideale per ju qe i pelqeni kaq shume ato dhe deshironi te pergatisni vete ne shtepi, Material plastike rezistent pa substanca te demshme per shendetin, Me 3 ngjyra te ndryshme: blu, jeshile dhe roze.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.