Jastek Egg Sitter

Detajet e produktit

Jastek per karrige, me nje dizanj te vecante ofron mbeshtetje te trupit dhe vecanerisht shpines kur uleni, Material elastik super i forte dhe i qendrueshem qe ruan gjtihmone formen e tij, Paisur me vrima ne formen e hojeve te bleteve qe lejon ajrin te qarkulloje dhe thithin presionin, Fleksibël, ju mund të uleni edhe siper nje veze dhe nuk do ta thyeni ate, Mund ta merrni kudo me vete per te siguruar rehatine dhe komoditetin ne karriget tuaja te punes apo sendiljet e makines gjate udhetimeve tuaja!


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.