Set Rryl Per Lyerje

Detajet e produktit

Set Rryl per lyerje, Kaq praktik ne perdorim, Mund ta mbushni lehtesisht me boje dhe me pas te lyeni cdo siperfaqe te mundshme si: murin, apo pergjate dritareve dhe dyerve pa bere pis.Mjafton ta mbushni me boje dhe ta aplikoni ne siperfaqen qe doni. Mund ta perdorni per ore te tera, Menyra me e lehte per te lyer pa u lodhur! Permban 1 rryl te madh per siperfaqe te medha,1 rryl per siperfaqet me te vogla,1 furce per lyerjen e kendeve,1 hinke per futjen e bojes brenda rrylit dhe 1 pjate per ta vendosur ate. Pershtatet me cdo shkop.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.