Cader Me Cikrik

Detajet e produktit

Cader Me Cikrik, Sjell hije dhe elegance ne cdo ambient te hapur: kopshtin apo oborrin tuaj, klube dhe lokale te ndryshme apo hapsira te tjera ne natyre, Doreza me fiksime të përshtatshme lejon ngritjen dhe uljen e tendës me lehtësi, Baze e forte qe siguron qendrueshmeri, Pelhure material poliester rezistente edhe ndaj shiut, Dimensione: 3 x 3 m.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.