Makine Per Akullore

Detajet e produktit

Makine per Akullore , perfekte per ju qe i pelqeni kaq shume ato, Me ane te kesaj paisje ju mund te pergatisni akulloret ne menyren me te thjeshte ne kuzhinen tuaj, Mjafton thjesht te hidhni perberesit e deshiruar ne paisje, Akullorja do jete gati brenda 30-40 minutave, Kapaciteti maksimal: 1.2 liter, Lehte per tu perdorur dhe pastruar.


Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.